Bemutatkozás

Az 1982-ben alapított, és ma is az alapító tulajdonos család által vezetett MOVILL Kft. az elmúlt évtizedekben széleskörű profilt épített ki a kötöttpályás közlekedés területén.

A magántulajdoni viszonyból, és a cég átlátható méretéből adódóan a MOVILL Kft. rendkívül rugalmas, kreatív és innovatív szereplője a magyar közlekedési ágazatnak.

A több mint harminc éve alapított MOVILL Kft. jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a gépalkatrész, illetve a járműalkatrész gyártás és javítás területén. Teljes körű szolgáltatást nyújt a gép-, és járműkarbantartásban a legkorszerűbb rendszerek kidolgozásától azok gyakorlati alkalmazásig. Emellett mérnöki és kereskedelmi tevékenységet is végez, továbbá infrastrukturális beruházásokban vesz részt.

A cég székhelye és központja Budapesten, a gyártó és javító üzem Budapest közelében, Nagytarcsai Ipari Parkban találhatóak.

  • Nagytarcsán főként az ipari-, és járműalkatrészek gyártására, javítására szakosodott elektroműszerész, lég és féktechnikai műhelyek, valamint fémmegmunkáló üzem működik, ahol hagyományos, és CNC vezérlésű automata forgácsoló gépek üzemelnek.
  • Továbbá fémszerkezetek gyártására van lehetőség, és helyet kapott egy hidraulikai műhely is.

Üzemünk alkalmas kis, és nagyszériájú, valamint prototípus termékek gyártására is.

A MOVILL Kft. vevői, megrendelői elsősorban az ipari, és a közlekedési eszközök gyártói, üzemeltetői és javítói közül kerülnek ki. A hazai közlekedési vállalatok közül jelentősebb partnereink a BKV Zrt., a MÁV Zrt., a GySEV Zrt. a Debreceni Közlekedési Zrt., a KNORR- BREMSE Ausztria és Hungaria Kft.

Partnereink egy középvállalat minden előnyéből profitálhatnak, amit az állandó kapcsolattartás, a gyors ügyintézés, az egyedi kívánságok figyelembevétele és a határidők feltétlen betartása jelent.

A vevői megelégedettség figyelését ISO minőségbiztosítási rendszerünk is megköveteli, ezért folyamatosan végezzük az ezzel kapcsolatos visszajelzések gyűjtését.

A MOVILL Kft. 1986 óta végez export-import tevékenységet, számos európai céggel állunk kapcsolatban, és ezek hazai képviseletét is ellátjuk. A magyarországi jogi- és műszaki szabályozások, valamint a kellő helyismeret alapján külföldi cégekkel hazai pályázatokban partnerként veszünk részt. Fontosnak tartjuk az általunk értékesített termékek minőségének és vevőink megelégedésének hosszú távú biztosítását, ezért munkatársaink rendszeresen vesznek részt különböző továbbképzéseken, neves nyugat-európai gyártó cégeknél való szakmai és szerviz tanfolyamokon.

Cégünk mérnöki tevékenysége kiterjed új gépészeti és villamos berendezések, eszközök tervezésére, valamint külföldi gyártók gépészeti és villamos berendezéseinek adaptálására.

A MOVILL Kft. a kutatás és fejlesztés területén kapcsolatot tart az egyetemekkel, főiskolákkal, elsősorban az egyedi gyártást igénylő új berendezések és eszközök kivitelezésében, valamint modern javítási technológiák kidolgozásában és bevezetésében. Támogatást nyújtunk továbbá az érdeklődő hallgatóknak a gyakorlati ismereteik elsajátításához.

Munkatársaink angol, német, orosz, francia, cseh és horvát nyelvterülettel állnak kapcsolatban, és az adott országokban rendelkeznek széleskörű üzleti ismeretekkel.