Alkatrész és szerkezet gyártás

A MOVILL Kft. ipari- és járműalkatrészek, fékalkatrészek illetve egyedi forgácsolt alkatrészek gyártásával is foglalkozik. A gyártmányok jelentős részét korszerű NC vezérlésű esztergáló központokon állítják elő, de a hagyományos géppark lehetővé teszi egyedi, illetve kissorozatú termékek gyártását is. Az alkatrész javítás és gyártás, a Budapesttel határos Csömörön történik.

A vállalat, a Fővárostól körülbelül 25 km-re elhelyezkedő, gödöllői nehéz lakatos műhelyében különböző acélszerkezeti elemeket és szerkezeteket gyárt, vállalva a tervezést és a helyszíni kivitelezést.

Desiro alkatrészek beszerzése, gyártása

A MÁV-Start Zrt. állományában lévő SIEMENS Desiro motorvonathoz cégünk rendszeresen szállít felújított. külföldi beszerzésű, illetve saját gyártású alkatrészeket.

tovább olvasom

Roppantó készülék osztatlan féktárcsa (dörzstárcsa) eltávolításához

Kifejlesztettünk egy olyan készüléket, amelynek segítségével a vasúti féktárcsa dörzstárcsájának eltávolítása megoldható úgy, hogy féktárcsa agyat és a keréktárcsát nem kell a kerékpártengelyről lesajtolni.

tovább olvasom

Padló alatti vasúti kerékpár esztergák karbantartása, modernizálása, átalakítása

A vasúti járművek kerékpárjainak kiszerelés nélküli esztergálására szolgálnak a padlóalatti kerékpáresztergák. 

tovább olvasom

Fogaskerekű vasúti jármű kerékpárszállító férőhelyekkel való bővítése

A saját tervezésű és gyártású alkatrészek beszerzésével a fogaskerekű vasút pótkocsijainak felét építettük át, melyek így kocsinként 18 kerékpár szállítására váltak alkalmassá.

tovább olvasom

Vízköddel oltó berendezés telepítése az M2 metró állomásain

Cégünk az utóbbi években fokozatosan az infrastruktúra igényeinek kielégítésével is kezdett foglalkozni. 

tovább olvasom

Speciális szerelő állvány gyártása

A budapesti metrószerelvények napi karbantartásához és javításához szükséges 110 méter hosszú, 3,40 méter járószint magasságú speciális szerelőállvány tervezése és gyártása, helyszíni szerelése. 

tovább olvasom

Különböző vizsgálókészülékek és berendezések

Különféle vizsgálókészülékek tervezése és gyártása, például járművek ajtómozgató berendezéseinek vizsgálatához új és felújított termékek. 

tovább olvasom

Kardánkiegyensúlyozó gép modernizálása

A BKV Zrt. Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft.-nél elvégeztük a SCHENK gyártmányú kiegyensúlyozó gép modernizálását mivel az már nem felelt meg a modern, nagyobb fordulatszámú kardánok kiegyensúlyozására.

tovább olvasom

Forgácsolt alkatrészek gyártása

Ipari- és járműalkatrészek, fékalkatrészek, illetve egyedi forgácsoló gépeken alkatrészek gyártása. 

tovább olvasom